Σχολικές εορτές

Γιορτή τελετής λήξης
Η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου γέμισε από γονείς και κηδεμόνες προκειμένου να παρακολουθήσουν την αποχαιρετιστήρια παράσταση των μαθητών με θέμα «Ελληνικός Κινηματογράφος». Παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από ταινίες που στόχο είχαν είτε να προκαλέσουν γέλιο είτε προβληματισμό.





Η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου πρόσφεραν σε όλους τους μαθητές αναμνηστικές φωτογραφίες και καλοκαιρινά δώρα ενώ στους τελειόφοιτους επιπλέον ασημένια κρεμαστά σε σχήμα πάπυρου.



25η Μαρτίου
Τα παιδιά μέσα από την ανάγνωση χρονικού των ιστορικών γεγονότων, απαγγελία ποιημάτων, ερμηνεία τραγουδιών και ύμνων αναπαράστησαν με μεστό τρόπο τις αξίες, τα ιδανικά και τους συμβολισμούς της διπλής εθνικής - θρησκευτικής επετείου.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Τον ελεύθερο χρόνο αλλά και στο μάθημα της Αισθητικής Αγωγής οι μαθητές ζωγράφισαν, διάβασαν παραμύθια καθώς και προχώρησαν και σε κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών. 

Το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου έγινε η γιορτή στην οποία ειπώθηκαν τραγούδια με θέμα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κι ακολούθησε θεατρικό δρώμενο με το ίδιο θέμα.


                      Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
                                        


                       Κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια.


και η γιορτή μας:

                           Το σκηνικό μας,

                                      το θεατρικό μας 


                                 
                              και ο χορός μας!






ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
17/11/2014

Οι μαθητές στα πλαίσια της γιορτής του Πολυτεχνείου παρακολούθησαν βίντεο και ντοκιμαντέρ σχετικά με τα γεγονότα της εποχής. Παράλληλα με τις προβολές υπήρξε συζήτηση με τους δασκάλους.


 Ακολούθησε ακρόαση του τραγουδιού για την εποχή αυτή καθώς και δραματοποίηση με αναφορά τους στίχους του.




28η Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε γιορτή για να τιμήσουν οι μαθητές την επέτειο του «ΌΧΙ» καθώς και τους ήρωες του 1940 που πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

                                 Το σκηνικό μας.



                        Πάτερ και παιδιά τραγουδούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου